015 - 380 14 10 

In-company training

Praktijkgericht met en van elkaar leren

Moet jouw bedrijf effectiever en efficiënter gaan werken om zo de concurrentie voor te kunnen blijven? Dan is het tijd om de kennis en vaardigheden van jouw medewerkers verder te optimaliseren!

Ontdek hier de voordelen van de Input Support in-company trainingen:

Samen sterk

Trainen samen met je collega’s vergroot de kansen op succes voor jouw bedrijf en zal ook het teamwork binnen de onderneming positief beïnvloeden.

Veel aandacht

Een in-company training wordt in kleine groepen gegeven waardoor iedere deelnemer volop aandacht krijgt. Dit zorgt ervoor dat de cursisten in korte tijd veel leren.  

Volledig maatwerk

Wij bieden de mogelijkheid om de training geheel naar jullie wensen aan te passen en zo samen te stellen dat het perfect aansluit bij de praktijksituatie. Daarbij houden  Een maatwerk houden wij rekening met het opleidingsniveau en de achtergrond van elke deelnemer.

Bouwstenen

Het is mogelijk om combinaties van onze standaardtrainingen te gebruiken als bouwstenen voor een in-company training. Na de training behoort een vervolgtraject tot de mogelijkheden. 

Tijd & plaats naar keuze

Wil je de training bij jou op kantoor organiseren, bij ons of op locatie? De keuze voor tijd en plaats is geheel aan jou.

Stel je vraag aan Input Support

Aanhef *

Direct contact

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Je kunt op werkdagen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen je graag.

015 - 380 14 10

Tevreden klanten, daar doen we het voor

015 - 380 14 10