015 - 380 14 10 

Coaching op verschillende niveaus

Actieve praktijkbegeleiding

Coaching ‘on the job’ is één van de meest succesvolle methodes om bedrijven en personen te assisteren in hun ontwikkeling. De coach gaat dan gewoon naast een medewerker zitten of gaat per week een dag(deel) samen met hem/haar zitten om op die manier de medewerker versneld op een hoger niveau te laten werken. 

Inspireren, motiveren en bijsturen

Onze ervaren coaches halen het beste in je naar boven, zodat je je kwaliteiten verder kunt ontwikkelen en de best mogelijke prestaties kunt leveren. Het zijn praktijkgerichte professionals die mensen inspireren, motiveren en bijsturen. Zij bieden met name ondersteuning in zaken die je zelf weliswaar ook kunt, maar waar je niet aan toekomt. Of waarbij vreemde ogen of externe expertise kunnen helpen. 

Input Support biedt verschillende coaching opties:

Business coaching

Ondersteuning van creditmanagers bij de vraag of een kredietverzekering interessant is en welke creditmanagement software kan helpen om de volgende stap te maken. Hulp bij het onderzoeken van specifieke problematiek zoals schade of faillissementen bij klanten en op basis van hiervan aanbevelingen doen. 

Executive coaching

Het coachen van creditmanagers in:

  • Het sturen van de verkoop
  • Het formuleren van risicomatrixen
  • Het opstellen van credit management beleidsplannen
  • Het samenstellen van KPI’s op dit terrein en cockpits die daadwerkelijk management informatie opleveren

Performance coaching

Richt zich op het “persoonlijk presteren” van een individu. Het ontwikkelen van individuele competenties en het verbeteren van de persoonlijke performance. Dit met name op het gebied van creditmanagement en debiteurenbeheer.

Coaching on the job

Specifiek voor medewerkers credit control of debiteurenbeheer die snel ingewerkt moeten worden of versneld op een bepaald niveau werkzaam moeten. De coach gaat dan gewoon naast een medewerker zitten of gaat per week een dag(deel) samen met hem/haar zitten om op die manier de medewerker in korte tijd klaar te stomen. 

Wil je meer weten over de coaching van Input Support? Wij adviseren je graag.

Contact

Ook je kennis bijschaven?

Het beschikken over de juiste kennis is naast jouw werkwijze bepalend voor het succes van jouw bedrijf. Input Support biedt praktijkgerichte trainingen op maat met als doel jouw bedrijf verder te laten groeien: Geen lange cursussen, maar in korte tijd heel veel leren. Cursisten kunnen de lesstof vervolgens direct toepassen in hun werk. Wel zo efficiënt!

Financiële trainingen Persoonlijke effectiviteit

Stel je vraag aan Input Support

Aanhef *

Direct contact

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Je kunt op werkdagen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen je graag.

015 - 380 14 10

Tevreden klanten, daar doen we het voor

015 - 380 14 10