015 - 380 14 10 

Kennismaken met Input Support

Ervaren trainingspartner

Input Support is sinds 1994 dé specialist in financiële bedrijfstrainingen en trainingen persoonlijke effectiviteit. Met maatwerk stemmen we een programma volledig af op jouw situatie; we zoomen in op jouw bedrijf, jouw concurrenten en jouw klanten!

Bedrijfsgroei bevorderen

Om als bedrijf te groeien heb je behoefte aan motivatie, bewustwording en inzicht van je medewerkers. Trainen via Input Support is dan ook om door het aanvullen van kennis en vaardigheden jouw organisatie nog meer succes te laten boeken.

Samen trainen zal de prestaties maar ook de instelling van medewerkers veranderen waardoor het mogelijk is betere bedrijfsresultaten te behalen. Iedereen verlaat ons trainingscentrum vol nieuwe ideeën, met meer kennis en vaardigheden. En vol goede moed.

Inspirerende trainers

Onze trainingssessies worden gegeven door inspirerende consultants en trainers die hun sporen in de praktijk hebben verdiend. Als directielid of management hebben zij ruime ervaring opgedaan in het leiden van mensen in algemeen/operationeel en creditmanagement.

Daarom kies je voor Input Support

  • Géén saaie lesstof uit een boekje, maar echte praktijkverhalen
  • Géén algemene theorie, maar inzoomen op jouw situatie
  • Géén moeilijk vakjargon, maar begrijpelijke jip-en-janneke-taal
  • Géén onnodig lange cursus, maar in korte tijd efficiënt leren
  • Géén vastliggende locatie; jij komt naar ons of wij naar jou

Financiële trainingen Persoonlijke effectiviteit

Stel je vraag aan Input Support

Aanhef *

Direct contact

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Je kunt op werkdagen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen je graag.

015 - 380 14 10

Tevreden klanten, daar doen we het voor

015 - 380 14 10