Veel gestelde vragen

/Veel gestelde vragen

Heb je vragen?
Wij hebben de antwoorden!

 

 

 

Bij Input houden we van kleine groepen zodat alle cursisten veel aandacht kunnen krijgen!! De groepsgrootte is verschillend maar 6-8 personen is doorgaans het maximum en als je geluk hebt is de groep zelfs iets kleiner ….. nog meer tijd voor jou!

Als u hulp nodig hebt aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag!

Neem geheel vrijblijvend contact op met Input en we kijken graag samen met je welke pogramma’s aansluiten bij je wensen. Op basis van je informatie kunnen we je dan adviseren wat het best past.

 

 

Wij verzekeren u dat Input al het mogelijke zal doen om de training zo goed mogelijk te laten aansluiten bij jouw praktijksituatie. En daar gaan we graag samen met je mee aan de slag. Neem contact op met Input en bespreek jouw sitautie en wensen met een specialist!

 

Alle cursisten die een training of opleiding afronden ontvangen na afloop een certificaat van deelname. Het is een erkenning van je prestatie.

 

Natuurlijk kan dat! Bespreek je situatie met Input om zo te komen tot het ideale trainingprogramma dat het best aansluit bij jou niveau, wensen en budget!

 

Na je inschrijving nemen wij contact met je op om de training of opleiding te bevestiging en te kijken of er nog eventuele vragen zijn.

Maatwerk training is een training die zoals het woord al zegt op maat wordt gemaakt voor jouw bedrijf. Input neemt jouw eigen bedrijfssituatie als uitgangspunt en zal in overleg samen met jullie het optimale trainingprogramma samenstellen om er voor te zorgen dat de training zo goed mogelijk aansluit bij de dagelijkse werkzaamheden.