Input Support Training

Welkom bij Input

Maatwerk training

Input Support is sinds 1994 een specialist in maatwerk training. Praktijkgerichte oplossingen die organisaties en mensen in beweging zet. Onze diensten zijn vooral gericht op het financiële terrein, om snel en succesvol groei te realiseren, maar Input houdt zich ook bezig met de communicatieve en operationele aspecten binnen bedrijven. Input Support richt zich op organisaties die naar rendementsverbetering streven, waarin resultaatgericht opereren door medewerkers van financiële afdelingen centraal staat.

Motiveren en inspireren

Onze maatwerk training sessies worden gegeven door consultants en trainers die affiniteit hebben met de dagelijkse praktijk. Ze hebben als directielid of management hun sporen verdiend in het succesvol inspireren en leiden van mensen in algemeen/operationeel en creditmanagement. De samenwerking met Input Support is erop gericht de prestaties van onze klanten doorslaggevend en blijvend te verbeteren.

Over Input

Rendementsverbetering door het aanbieden van klant- en praktijkgerichte trainingen en opleidingen die als maatwerk worden geleverd waardoor zij werkelijk goed aansluiten bij de behoeften van jouw organisatie en medewerkers.
Wij kunnen je verzekeren dat je na je training ons trainingcentrum zal verlaten vol nieuwe ideeën, met meer kennis en vaardigheden maar ook vol goede moed!
Input is jouw sparingpartner en samen trainen zal de prestaties maar ook instelling van medewerkers veranderen waardoor het mogelijk is betere resultaten te boeken.
Graag streven wij met jou naar het realiseren van betere resultaten voor jullie bedrijf door sneller betalingen binnen te krijgen, betere communicatie en het verhogen van de persoonlijke effectiviteit van medewerkers!

Waar zijn we goed in?

MAATWERK TRAINING 90
PRAKTIJKGERICHTE OPLOSSINGEN 95
FLEXIBILITEIT 85
GOEDE VERHOUDING KENNIS EN VAARDIGHEDEN 75

Onze klanten

Input heeft een uitgebreide klantenkring. Hieronder staat een selectie van de organisaties waar wij met plezier voor en mee werken.

Maar wij werken niet alleen voor de allergrootste nationale en internationale bedrijven. Wij bieden onze diensten ook graag aan in het midden- en kleinbedrijf.

Neem NU contact op

Wil je meer weten over wat Input kan betekenen voor jouw bedrijf?

Neem NU contact op