Input Support Training

Met sprongen vooruit

Aanvullen kennis en aanreiken vaardigheden!

Trainen via Input is gericht op het boeken van succes voor jouw organisatie door middel van het aanvullen van kennis en het aanreiken van vaardigheden. Belangrijke sleutelbegrippen om te groeien als bedrijf zijn motivatie, bewustwording en inzicht. Als bedrijf wil en moet je verder. Aanvulling van kennis en aanreiken van vaardigheden zijn doorgaans zaken waar behoefte aan is. Wanneer je de tijd niet hebt en tevens het risico niet wenst te lopen op ongemotiveerd (en dus duur) personeel dan is training de oplossing.

Welke stijl past bij jou?

Input is flexibel! Jouw wensen staan voorop want bij Input is de klant altijd koning.

  • Trainen en opleiden in groepen of individueel,
  • Met medewerkers van alleen jouw bedrijf of ook met andere bedrijven samen,
  • op locatie, bij jou op kantoor of in het Input trainingcentrum?

We passen ons graag aan!

Wat is er inbegrepen?

De volgende zaken worden als standaard geleverd maar kunnen ook op verzoek worden aangepast of uitgebreid:

  • Alle trainingsmaterialen
  • Syllabus
  • Koffie, thee en lunch indien training wordt gehouden in het Input Trainingcentrum
  • Certificaat van deelname voor alle cursisten

Wat wij kunnen verzorgen

In-company Groepstraining

Trainen in kleine groepen met je collega’s, op locatie of op kantoor. Een prima manier om snel met en van elkaar te leren! Input biedt de mogelijkheid om de training geheel naar jullie wensen aan te passen en zo samen te stellen dat het perfect aansluit bij de praktijksituatie.

Open inschrijvingen / Groepstraining

Trainen in kleine groepen met mensen van diverse andere bedrijven, goed voor het uitwisselen van ervaringen en het opdoen van nieuwe contacten. Training vindt plaats in het Input Trainingcentrum of op locatie.

1-op-1 training / Individuele training

Intensief maar wel de perfecte manier om heel snel, heel veel te leren. Jij bent het middelpunt! Jij bepaalt wat we gaan doen, hoe we het gaan doen, wanneer en waar. 1-op-1 training kan plaatsvinden in het Input Trainingcentrum of op locatie.

Echt maatwerk

Input is flexibel en wij bieden je de mogelijkheid om samen met ons jouw ideale trainingsprogramma samenstellen. Voor jou de garantie dat de training perfect aansluit bij jouw bedrijfssituatie. Zelf de structuur bepalen, het tijdstip, de duur en het programma!! Wij staan open voor alle ideeën … wat wil je nog meer!!

Overige diensten

De dienstverlening van Input Support kent naast trainen en opleiden, de volgende disciplines:

Coaching

Een actieve begeleiding waarin medewerkers samen met een ervaren professional praktijkgericht aan de slag gaan. Versneld probblemen oplossen en kennis tot je nemen! Leren On-the-Job: op je werk en tijdens je werk!! Een snelle, intensieve en succesvolle methode om medewerkers te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Lees verder

Wil je meer weten over coaching en wat Input kan betekenen voor jouw bedrijf?

Lees verder

Consultancy

Wij houden ons ook bezig met het begeleiden en ondersteunen van ondernemingen in hun streven naar het optimaliseren van hun bedrijf. Consultancy kan bestaan uit sparringsessies over strategische of juist praktische keuzes, projectmatige opdrachten waarbij procedures en knelpunten in kaart worden gebracht tot en met interne en externe onderzoeken en analyses.

Lees verder

Wil je meer weten over de Input consultancy mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Lees verder