De ervaringen van de deelnemers

Wat de deelnemers aan onze trainingen opleidingen te zeggen hebben!
Hieronder tref je enkele uitspraken aan van cursisten over de trainingen en opleidingen van Input:

Goed verzorgde training met veel herkenbare voorbeelden en rollenspelen. Leerzaam en nuttig. Van harte aanbevolen in het huidige ondernemingsklimaat.
C. van de Watering,
Overall uitstekende cursus, goede stof en boeiende cursusleider. veel ruimte voor vragen en eigen input. stof is actueel.
Peter Zeer

Ga zo door!! Zowel de training als opleiding/dienstverlening sluiten aan bij de verwachtingen. Ook de gemakkelijke sfeer tijdens de training wordt door mij zeer gewaardeerd.
W.J. Arkema
Dit was een van de weinige cursus waarin ik in de praktijk direct profijt van had. De trainers wisten goed theorie aan praktijk te koppelen.
Pieter V.
Als zeer vernieuwend ervaren. De training wordt op een verfrissende manier gebracht.
Cindy Eijben
Telefonisch incasseren is een leuke, open en informele training met genoeg praktijkvoorbeelden en raakvlakken met ons bedrijf. Het lijstje met de tips is zeer goed bruikbaar.
Dirk Spek
Een goede ervaring met deze training en ik ga proberen om de zaken in praktijk te brengen. Alles is lekker helder samengevat.
Monique vd Akker
Verhelderend, herkenbaar, duidelijk en overzichtelijk.
Marin Coppens

Zeer nuttige en praktijkgerichte training. Als zelfstandig kunstenaar had ik in het verleden nog wel eens het probleem dat een betaling wat langer bleef openstaan. Door deze training ben ik veel slimmer gaan nabellen en komt mijn geld ook veel eerder binnen. Een echte aanrader!!
Marjolein
Goede tips, praktijkvoorbeelden plus theorie. Deze combinatie is zeer nuttig.
M. Bakelaar
Informeel, praktijkgericht met veel ruimte voor eigen inbreng. Een luisterend oor voor de problematiek in de praktijk.
A. Volmer
Prima training, er komt veel aan bod. Ervaringen worden uitgewisseld. Prettig werken in een kleine samenstelling.
Rachel Denswil
Leerzaam, het heeft mij echt aan het denken gezet!
B. van Zwienen
Het was een nuttige cursus. Hoewel de stof bekend was is het toch nuttig geweest en heb ik wat inzichten erbij geleerd.
Freek Ketting
Toegespitst op de praktijk. Kleine groepen en daardoor veel persoonlijke aandacht.
Jacueline Verbeek
Leuke en goede training met handige tips en rollenspelen in een klein groepje, zodat iedereen voldoende aan bod komt.
Peter Zeer
Ik heb deze cursus bij Input met plezier gevolgd. Zelf ben ik al ruim 20 jaar actief als debiteurenbeheerder maar heb de behandelde stof als zeer interessant en leerrijk ervaren. Ook de afwisseling van theorie en voorbeelden uit de praktijk is een goede . Een goede voorbereiding op het uiteindelijke examen. Bedankt!
Ronals Vermeij
Lesmateriaal wordt vertaald naar praktijksituaties. Kleine groepen, dus bijna priveles & gelegenheid genoeg om eigen ervaringen te delen met trainer en medestudenten. Trainer gepokt en gemazzeld door jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, herkend situaties van cursisten die geschetst worden en kan hier goede / levendige feedback op geven. Training en leerstof/leerboek geeft een goede voorbereiking op het Praktijkdiploma Debiteurenbeheer.
R. Merse
Input Support heeft deze Account Management opleiding voor ons op maat gemaakt. De buitendienst heeft duidelijk profijt gehad en een ontwikkeling doorgemaakt. Het salesproces en de aanpak van account management zijn hierdoor geprofessionaliseerd.
Jeroen Slooter

Credit management is het proces van het zo snel en volledig mogelijk innen van de financiële verplichtingen van klanten aan uw organisatie, waarbij rekening wordt gehouden met de belangen van andere organisatieonderdelen zoals verkoop en klantenservice.
A. Tekle
De trainer had een grote praktijk ervaring en kon daardoor dedroge stof goed uitlegen aan de hand van aansprekende praktijk voorbeelden. Daarnaast was er veel ruimte om op individuele vragen in te gaan.
Caspar
Deze opleiding vlak na de salestraining van Input gevolgd. Deze training was niet honderd procent voor mij bedoeld maar heb de training toch maar gevolgd en ben daar zeer blij om. Het heeft wat tijd gekost maar doordat ook ik nu weet wat er speelt binnen creditmanagement kunnen we met z’n allen nu op een lijn communiceren en verloopt alles veel soepeler dan voorheen. Een aanrader!! (dus ook als het niet direct betrekking op uw functie heeft).
Hugo
In een positieve, optimistische sfeer, met een kleine groep van 8 account managers gewerkt aan behoeftegericht verkopen in alle mogelijke reële situaties. Het was zeer stimulerend om met superleuke trainers, die zelf veel ervaring hadden met verkopen, te werken aan het optimaal inzetten van ons jonge, maar talentvolle verkoopteam. Veel humor, soms hard-realistische, opbouwende feedback, ruimte voor persoonlijke vragen… Kortom: een boost voor onze sales, niet alleen omdat wij onze klanten nu beter (want behoeftegericht) adviseren, maar ook omdat wij nu onze producten niet meer alleen op prijs hoeven te verkopen en dus betere marges kunnen hanteren!
J. de Leede

 

Je merkt wel dat de trainers mensen uit de praktijk zijn met veel ervaring. Hierdoor goede interactie tussen trainers en cursisten. Het was wel prettig om voor de deur te kunnen parkeren. Doordat de groep niet al te groot is (ik zat in een groep van zes man) kreeg iedereen de tijd om ervaringen met elkaar te delen (met name de ervaringen van theorie en praktijk).
A. Grydanis
Uitermate boeiende training, goede leerstof en cursusleider. Veel aan gehad omdat de training er praktisch is en minder theoretisch. Goed te gebruiken in de dagelijkse praktijk.
Arnold Medith
Het programma van de opleiding was niet alleen zeer praktisch bruikbaar, ook was er veel ruimte voor bespreking van eigen situaties. Dit maakte dat wij snel in de praktijk de eerste resultaten van de training hebben gezien. De trainer was zeer goed in staat om alle aspecten van het verkoppproces over te brengen en daarvan de essenties vast te spijkeren. Een aanrader.
Jeroen
Neem nu contact met ons op

Wil je weten wat Input kan betekenen voor jouw bedrijf?

Neem nu contact met ons op